Motas online: Har ar de hetaste dejting-apparna

Motas online: Har ar de hetaste dejting-apparna

Facebook Dejting: ej sa laskigt som det verkar

Sjalvklart inneha Facebook anda till speciell bit dragit anvandbarhet av ditt natverk. Du kan till foredome se om personen i undra har gemensamma vanner med dig, en funktion som Tinder hade inledningsvis. Det gar aven blicka in dem som till foredome gatt pa samma evenemang eller ar med i samma grupper.

Ar du riktig oforskrackt kan du aven lagga till dina vanner som “hemliga foralskelser”. Arme kan du bifoga kontakter gallande Facebook som du ar hemligt intresserade av. Om personen i forfragan sedan valjer dig som sin hemliga foralskelse far bada vara medveten om ifall det, annars forblir det hemligt. Pirrigt varre!

Upplagget kanns aterigen fran andra dejtingappar: Svep dig fram en i taget mellan profilerna. Om nagon tycker om dig dyker den personens profil upp, till skiljaktighet fran Tinder dar de forblir hemliga tills det blir en match.

Hinge: delge mer ifall dig jag

Arme ser du vilka som vill matcha med dig, de kan till och med skicka med en halsning och kan selektera att plocka stallning till om du vill borja chatta med dem. Matchningarna ar platsbaserade, men du valjer allena vilken sate du vill utga ifran. Det ar med annat intet anonymt svajpande som gallande Tinder, utan de du tycker om ser det innan de (forhoppningsvis) valjer att matcha dig.

Hinge inneha ett ratt funktionellt gratisabonnemang, men kan du spana dig att avlona en summa i manaden far du resurs till mer precisa filter, med mera. Snyggt granssnittUpplagget utfor det flyktig att komma igang med chattandetHar videosamtalsfunktionRiktigt bra gratisversion Gar blott att valja en lage i taget att utga ifranGranssnittet ar gallande engelskaFa brukare i Sverige


https://kissbrides.com/sv/nicaraguanska-kvinnor/

Vinst: 229 kr/manad, 459 kr/kvartal eller 695 kr/halvar. Gratisversion finns.Malgrupp: Alla!Sajt: Hinge.coApp: Ladda ned till IOS arme, ladda ned till Android har.

Bumble: Dejta, finn en kompis eller natverka

I ovrigt ar Bumble enormt likt Tinder, dar du svajpar dig igenom personer och kan selektera att avskilja ut en superswipe ifall du vill fa en aning extra uppmarksamhet fran personen i undran. Fyll din profil med bilder, en redogorelse, kanske en valfri oppningsfraga och annan info som stjarntecken, husdjur, med mera.

I och med Covid-laget har Bumble, absolut som manga andra tjanster, introducerat “virtuell dejting”, det vill knysta att du kan ringa videosamtal direkt i appen med de du matchat med.

Bumble gar absolut bra att anvanda i gratisversionen, men du far betydligt mer funktioner ifall du koper till ett abonnemang. Sasom att bidra din profil en boost, bidra dig jag annu en 24 timmar pa att replikera i en chatt och se vilka som tycker om dig innan du uppskattar dem. Kul att klara av pricka nya personer ej bara forut dejtingMojliggor virtuell dejtingGar att forbinda till Spotify och Instagram. Inadekvat utbud i SverigeFult granssnitt

Match: van sajt skraddarsyr matchningar

Match gar bade att begagna i webblasaren och i tillhorande app. Appen ar funktionsrik och later dig skrolla mellan bland annat ett dagligt selektion fran profiler, kika vilka som ar nara dig eller blott stalla in en personlig sokning baserat pa alder, avstand, langd, personlighet eller andra kriterier. Numera nar vi helst ej ska traffas allt for kopiost fysiskt gar det tillika att ringa upp de du matchat med ett videosamtal.

Vill du atnjuta annu en skraddarsydda resultat kan du ge besked kungen an fler fragor i en frageformular som Match kallar forut Matchaffinity. Har far du plocka stallning till mycket av pastaenden, saval ytliga som mer intima. Vissa fragor ar dock underligt formulerade. Det kan anda vara vart att respondera pa dessa da och da konstiga fragor enar du efterat far en lista med personer som ar specifikt utvalda for dig. Vissa fragor i Matchaffinity kanns mindre relevanta.

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir