En yeni 13 Greatest Pinot Grigios ve bugün satın alabileceğiniz Pinot Gris Paketi

Ancak tüm bu kaosun içinde, onların eşsiz ve keyifli yaşamlarını, binalarını da korudu ve inanın. Temel varış noktamız, mahallenizin en büyük kentsel alanı olan muhteşem Kapan şehri değil, alternatif olarak yeni, otantik ve büyüleyici Goris’ti. Friuli’deki üreticiye göre, hafif ahududu, deri, vişne ve bazen mükemmel bir etli nota veya kurutulmuş kızılcık tatlısından uzak incelikler sunabilir. Ayrıca, Pinot Grigio’yu deneyen birkaç üzüm bağı var ve fıçıda yaşlandırabilir, Friuli ve Slovenya kenarlarının yanında tercih edilen kestane fıçıları kullanabilirsiniz.

  • Bir bardak soğuk Pinot Grigio’yu tercih edenler ne demek istediğimi anlayacaklardır.
  • Hangi muhteşem manastır, bölgenin incisidir ve bazı web sitesi ziyaretçileri, sizi en yeni eski şapelin etrafında gezdiren, ülkenin en uzun alçak uçlu çift ayarlı hava teleferiğini denemek için gerçekten de oraya doğru yürürler.
  • Soğuk havalarda narenciye ve çevre dostu meyvelerinize yaslanabilir, geç kaldığınızda ise tropik meyveleri, balı ve baharatları çağrıştıran ifadeler toplayabilirsiniz.
  • Mülklerinizin yeni cephelerinin korumalı olmadığını, ancak bazen bölgesel lehçede “barqyash” olarak adlandırılan dairesel bir taş figür tasarımına sahip olduklarını göreceksiniz.
  • Goris’in içindeki en büyük ve muhteşem şapel, en yeni Aydınlatıcı Aziz Krikor’dur.
  • İyi bir volkanoloji çalışanı ve yeni SSCB’de değişim araştırmacısı olan blog yazarı Jack Lockwood, renkteki gerçek farklılığın hem lav akışının fiyatından, göründüğü yerden hem de oksitlenmeden kaynaklandığını söyledi.

2019 yılında dünya çapındaki en yüksek standartlar için yapılan Ani Huge Lodge, Erivan’ın merkezinde, Ermenistan’daki ilerici turistlerin muhtemelen en zorlu taleplerini karşılayan mükemmel bir cuatro+ ünlü tatil beldesidir. Modern Goris bölgesine taşınmadan önce birini bulmak büyüleyici, insanlar yine de yirminci yüzyılın ortalarından önce en yeni gotik mağara evlerinde yaşıyorlardı. Yıllar geçtikçe Goris, İran’dan (günümüz İran’ı), Rus Krallığınızın hükümdarlarından ve daha sonra yeni Sovyet Bağlantısından uzakta görülen istilaları sağlar.

Güncel İlanlar

İtalya’nın Alto Adige bölgesinden dumanlı, son teknoloji ürünü Pinot Grigio, harika kalınlığa ve yapıya sahip https://orderkerencafeandrestaurant.com/ olup, ağız bölgesini tamamlayan orman güzel taze meyve tatlarının bir ucu taşlı besin notlarına sahiptir. Çok daha asidik sıkıştırılmış olanlar, sosları, hafif deniz ürünlerini ve balıkları ve hatta yeni ürünleri yağlamak için insanları birleştirmeye uygundur. Daha zengin versiyonlarda, Pinot Gris ve Pinot Grigio, kümes hayvanları da dahil olmak üzere daha hafif etler yiyebilir ve dana eti yiyebilir ve onlara asitten yepyeni bir pop müziği sunabilir ve taze meyve yiyebilirsiniz. Goris’in en büyük ve en muhteşem otellerinden biri, şehrin hoş eski caddesi arasında yer alan Hotel Mirhav’dır.

PinCO bet download

Bu makale sizi Goris’te yapabileceğiniz en iyi şeyler hakkında bilgilendirecek ve genel mutlakları kontrol etmenize yardımcı olacak ve tüm düşüncelerimizi havaya uçuracak, tabii ki kendinizinkini de havaya uçurabilecek tarihsel görüşlere sahip olacaksınız. Pinot Gris ayrıca tavuk, tavuk ve ördek gibi etlerin sunulmasına yetecek kadar gövdelidir. Ve tapas, yani İtalyan antipastisinden bu yana sunulanlar gibi, başka türlü baharatlı etleri iyileştirmek ilahi bir şey. Pinot Gris adıyla da anılan Pinot Grigio, bankadan borç almaktan çok daha karmaşık şarapların tanıtımını yapabiliyor.

Araçla yeni kasaba kadar beklemeyebilirsiniz ve geçmişten 1970’lere kadar insanların nerede yaşam tarzı olduğunu keşfetmek için aşağı inmelisiniz. Evlerini, mükemmel bir mezarlığı, 12.-100 yıllık muhteşem Mor Kiliseyi görebilirsiniz. Karahunj, Goris’in sadece otuz beş kilometresinde bulunuyor ve görülmesi gereken son derece ilginç bir destinasyon. Yaz aylarında ailece bir içki içmek özellikle canlandırıcıdır.

Pinot Gris Drink 101 – Keşfetmeniz Gereken Her Şey

Kupanın tasarımı yeni aromaların toplanmasını sağlar ve takdir edilmenizi sağlar. Spesifik bir Pinot Gris içeceğiyseniz, özellikle daha sonra toplanmışsanız ve daha tatlı bir görünüme sahipseniz, onlarca yıldır zarif bir şekilde, bazıları anlık zevk için tasarlanmıştır ve boşaltmak istemeyebilirsiniz. Menzil Fransa’da olmasına rağmen, Pinot Gris/Grigio artık hemen hemen her yere ekiliyor, bu uzun ve serin sonbaharların olduğu yaz aylarında pek de muhteşem değil. “Yeni dünya” modelleri aslında genel olarak bu iki görünüşe ayrılıyor ve şaraplar da buna göre Gris veya Grigio markalanıyor. Klinik olarak, keskin bir çıkış sırasında bir havalandırma deliğinden dışarı atılan, sıkıştırılmış volkanik külden yapılmış bir taş olan tüf olarak etiketlenir. Tavuk ve yeni ABD güneybatısının bazı kısımlarında aynı kaya formunun cepleri olmasına rağmen, kırmızı tüf bu kısmın dışında olağandışıdır ve Erivan bu tuğlaya bağımlı en büyük bölgedir.

PinCO aviator promo code

Ten teması, daha fazla, çok daha egzotik aromalara sahip, coşkulu bir ‘turuncu’ şarap üretebilir. Fransızca’da “Gris” tanımıyla gri, grimsi kırmızı üzümden beyaz içecek yapımında kullanılır. Vitis vinifera çeşidinden bir üzümdür ve Pinot Noir üzümünün uzak bir akrabası olabilirsiniz. Tüm maceraya biraz bulmaca katmak için, üzüm aynı zamanda kahverengimsi, pembe ve hatta beyaz renkte bir görünüm de oluşturabilir. En yeni Pinot Noir üzümleri, Pinot Gris çeşitliliğinden, kırmızı üzümlerin en yeni olgunlaşmasının taze “başlangıcı” anlamına gelen “veraison”a kadar meşhur olamaz. Pinot Gris renginizin, pembemsi-turuncu arasındaki tonlardan, mükemmel yumuşak, daha yumuşak bir mora doğru bir çeşitlilik ortaya çıkardığını takip ediyor.

Ev müzesi, çok sayıda heykel, hoş bir su özelliği ve çok daha fazlasını görebileceğiniz, kesinlikle hiçbir şey olmayan güzel arka bahçesini kullanarak kesinlikle göz atmak için iyi bir yerdir. Kendi kilisenizin ilerisine girdiğinizde, kilise duvarı alanının dışını ve kendi çevresini gözlemleyebileceğiniz ilgi çekici bir avlu göreceksiniz. Goris’in içindeki en büyük ve en güzel şapel, yeni Aydınlatıcı Aziz Krikor’u deneyin. Goris, Syunik’ten sonra en yeni ikinci büyük şehir olan Erivan’ın 254 mil uzağında bulunuyor. Pinco Asia, uluslararası kumaş camiasında birbirinden dolayı bilinen, yüksek kaliteli kumaş iğneleri çeşitleri üretmektedir.

sunucu üreticileri ve işlemcileri fiberleyebilirsiniz.

Çoğunluğu 19-20. 100 yıllık, muhteşem kavisli kapılara sahip birkaç masallı ev ve taş duvarlar olabilir. Şehir, Vararak Nehri ile bölünmüştür ve birbirinden eski ve ilerici parçalara sahiptir, böylece bunu yapabilirsiniz. Tarihli Goris’te insanlar yine de gotik mağara evlerinde yaşıyordu ve yirminci yüzyılın ortalarına kadar piramitleri taşla taşlayacaksın. 4. yüzyılda yapılmış olan Aziz Hripsime Kilisesi zamanında da yaşamışlardır.

Пинко официальный сайт онлайн казино

Mandalinanın, çevre dostu elmanın, portakalın yepyeni keskinliğini her lokmada yaşayacaksınız. Taze Pinot Gris tercihi aynı zamanda armut, nektarin, şeftali ve birçok egzotik taze meyve tatlarından da uzak bir harikaya sahip olabilir. Yepyeni karmaşıklığı artırmak için, botrytis (övgüye değer ayrışma) sayesinde gelen en yeni bal ışık kartlarını da bulabilir ve şarabınızı çok daha yumuşak hale getirebilirsiniz. Şarap genellikle parlak bir asitliğe, dolgun bir yapıya ve tipik alkollü içki hesabından biraz daha yüksek bir yapıya sahiptir. Pinot Gris’ten bir yudum uzakta, sanki seksi bir randevunuz için zengin bir haziran yağmuru gibi geliyor. Ayrıntılar, açacağınız en yeni şişenin tasarımına bağlı olsa da, Pinot Gris ve siz de Pinot Grigio’nun tadını serin sıcaklıkta çıkaracaksınız.

Lockwood, Erivan’da yapılan yaygın oyalamalara rağmen, kaynaklı tüfün doğal olarak o kadar da katı olmadığına ve çok büyük mimari tonları desteklemediğine dikkat çekiyor. Bu nedenle alternatif olarak, bazalt genellikle alt katta kullanılır ve yeşil tüf de (miktar yapısına sahip olan ve ön kısımlarda kolayca kesilebilecek ve yaratabileceğiniz) üstteki birkaç kata aktarılmıştır. Yeni SSCB’de değişim araştırmacısı olan bir volkanoloji ajanı ve blog yazarı Jack Lockwood, renkteki farklılığın, lavların dağılma oranlarından ve oksitlenmeden kaynaklandığını söyledi. Smithsonian.com’a şunları söyledi: “Kırmızı kaya aslında Ermenistan’ın o elementinde bulunan daha kalın piroklastik akıntıların üst kısmından gelen oksitlenmiş ignimbirit veya kaynaklı tüftür.” Bu kılavuzu geliştirerek muhteşem Goris’i keşfedebilir ve metropolü çevreleyen metropol bölgeleri keşfedebilirsiniz.

Oregon’da, özellikle de Willamette Vadisi’nde, Pinot Gris, enerji şarabı üreten son derece önemli bir üzüm çeşididir ve eşdeğer ölçekte incelik elde edeceksiniz. Pinot Grigio olarak adlandırılan İtalya’nın yanı sıra, taze üzüm çeşidi, toplu üretimden bir dizi şarap için kullanılmaktadır, böylece tek başına bağ mücevherlerini dünya çapındaki yeni çeşidin en heyecan verici örnekleri arasında sayabilirsiniz. Pinot Gris ayrıca Arizona County, Kaliforniya, Yeni Zelanda, Avustralya ve Almanya’daki başarıları da izliyor. Kabın kimliğine daha net bir şekilde göz atın ve şarapların tadını mantıklı bir şekilde çıkarmayı hatırlayacaksınız. Biraz yüksek asitli, dolgun gövdeli olup, küçük bir havalandırmadan faydalanacaktır.

Pinot Gris’i Olan Ortaklara Tam Olarak Hangi Akşam Yemeği?

Sayısız yüksek Pinot Gris var ve bugün Pinot Grigio’yu pazarınıza içeceksiniz. Alfabetik olarak indekslenen bu dört üretici türü, Pinot Gris’in ve sizin Pinot Grigio’nun sunacağı her şeyi keşfetmeye başlamak için en iyi çözümdür. Bunun aksine, Lockwood size dünya çapında keşfedilen en yeni siyah renkli lav kayalarının bazalt denediğini, aksi halde yavaşça dağılması nedeniyle zor kristal volkanik lavları ve plajiyoklaz ve piroksen besin maddelerinin bir karışımını yapabileceğinizi söyledi. Bizim özel Erivan konaklama biçimimiz, en yeni antik Ani Şehri’ne benzeyen antika işaret ve süslemelere dönüşüyor. Yönetim merkezinin Ermenistan’ın Ani Perakende Merkezi Resorts’tan giderek artan popülaritesi ile belirlenen tesisimiz, tüm web sitesi ziyaretçilerimizin bizden varsaydığı taze mükemmelliği sürdürüyor.

казино Пинко

Tam gövdeli ve sıcaktır, ancak aynı zamanda onu yükseltecek bir sürü asit de vardır. Fransa’nın Alsas bölgesinde standart bir üretici olan Hugel, onu tam gövdeli, ölü Pinot Gris’den biraz uzakta üretiyor. 1928’de, şarap üreticisi Peter Zemmer’in yakın arkadaşı (aynı zamanda Peter Zemmer unvanına sahip) bu olağanüstü Alto Adige şarap imalathanesinin merkezindeydi. Taze şarap imalathanesinin Pinot Grigio’su aslında beyaz ve parlaktır, çevre dostu meyvelere sahiptir ve kavun tarzlarına sahiptir. Baharatlı armut ve mükemmelden oluşan harika, oldukça burun delikleri, bu turtaya yol açar, ancak gerçeği söylemek gerekirse, Alto Adige’nin en büyük tedarikçilerinden birinden zengin Pinot Grigio.

Eski Kent bölgesinin yakınında yer alan Takarik Restaurant, tüm hane halkının veya büyük insan gruplarının dinlenmesi ve en kaliteli yemeklerin tadına bakması için büyüleyici bir mekandır. Bu mükemmel manastır, kendi bölgenizin incisi ve çok sayıda ziyaretçi, sizi en yeni eski şapelin etrafında gezdirecek olan, ülkenin en uzun, sonsuz, iki şarkılı hava teleferiğini denemek için gerçekten oraya gidiyor. Vienna Playground’a gitmek için kendi çeşmelerinin kenarında dolaşanlar için, oyun alanının içinde yer alan Delux Cafe’den bol kahve ya da güzel bir smoothie alacaksınız. Hatta Viyana Parkı yakınındaki yeni şehir binasının arkasında, şehrin kardiyovasküler sistemi içinde, duvar yüzeyindeki suyun yer aldığı ilgi çekici bir sanat galerisine bile rastlayabilirsiniz. Kasaba yerel yönetim binasının yanında doğru olanı keşfedin, yepyeni müze, çekici bir ürün yelpazesine sahiptir ve insanları diğer yıllardan çok uzakta bulacaksınız.

Pinot gris açısından, yemek masası için harika, ancak akşam yemeği dostu bir beyazın hemen ardından Yeni Zelanda’dan şişeler veya aktif olmayan Avusturya görünümleri aramaya değer. Biraz daha fazla harcamak, çakmaktaşı ve şifalı bitkilerden kaynaklanan parıltılar ve yıllar boyunca şişenin bir zamanının normalde hassas asitliği gibi çok daha fazla karmaşıklığa neden olacaktır. Alsace birbirinize hafif, ölü görünümler verebilir (kayısıyı hayal edin ve sigara içmekten uzak bir dokunuşa sahip olan şeftaliyi hayal edin ve daha sağlıklı asitliğe sahip olursunuz) ve daha zengin, çok daha abartılı ‘hasat sonu’ görünümüne sahip olabilirsiniz. Ve olgun meyve bahçesi taze meyve aromaları, zencefilden, hamur işlerinden ve tereyağlı tatlardan bir ipucu almaya eğilimlidir, ilerleyen yaşlarda gelişir. Deniz ürünleri, salatalar ve hafif peynirler içeren hafif, lezzetli görünüyor, tam gövdeli olduğunuzda ise limon markaları kızarmış tavuk veya domuz eti gibi zengin etlerle eşleşiyor. Tatlı, geç hasat edilmiş Pinot Gris, meyveli tatlılara sahip olmak için mükemmel bir seçimdir, aksi takdirde tek başına da olur.

Müşterinin seçtiği şarapların tipik teslimatları

En yeni Pinot Gris üzümü, Pinot Noir üzümünüzün iyi bir mutasyonudur (Bu, yeni kırmızı renkli olandır!) ve seksi bir haziran randevusu için mükemmel olan, harika narenciye tercihlerine sahip, her zaman harika, canlandırıcı, lezzetli bir beyaz şaraptır. Ancak değil, eğer güneş olgunlaşmışsa ve bol miktarda geç kütleli tatlı şarabı elde ediliyorsa taze üzümler mevsimlerden çok geç seçilebilir. Hafif bir içecek kupası birçok Pinot Gris için uygundur, örneğin roze versiyonları.

самая прибыльная игра в Пинко казино

Pinot Gris Burgonya kökenlidir, ancak şöhreti tüm dünyadaki şarap mekanlarına yayılmıştır. Taze İtalyan kimliği “Pinot Grigio”nun popüler tabirle çok daha fazla bir unsur olduğunu düşünüyoruz, ancak Pinot Gris üzümleri İtalya’ya ulaşmadan önce küçük bir yolculuk yaptı. Burgonya dışında, İtalya’da karşılığını almadan önce 14. 100 yıldan itibaren İsviçre’de ek bir zafer elde ettiler. Öyle olmasa da, Pinot Gris Almanya, Avusturya, Güney Afrika ve Amerika Birleşik Devletleri’nin bazı bölgelerinde de artıyor ve üretilen içecek egemenlik içinde sürekli olarak artıyor. Kökenleri doğrudan Pinot Noir ile bağlantılı olduğundan, Pinot Noir’dekilerle aynı koni kalıplı salkımlarda Pinot Gris kırmızı üzümlerini salkım haline getirmeniz kesinlikle dikkat çekicidir.

Üzüm çeşitliliği itibarının görünüşte şarap tüketen sosyal medyadan biri haline geldiği bir dünyada, Pinot Gris şaşırtmak için önemli bir güce sahip ve sizi cezbedecek. Yeni 2021 Conte Brandolini d’Adda Pinot Grigio Ramato aslında bu fikrin güzel bir örneği, enerjik ve sert kayısı ve kızılcık fikirleriniz olabilir ve 20 doların altında yapabilirsiniz. Rahat pinot grigio’lar, kolay hazmedilebilen, kolay, taze, meyveli beyaz içecek için harika bir başlangıç ​​noktasıdır. Damakta beyazdan beyaza kadar her şeyi kaplayabilir ve tam gövdeli olmak için yüksek asitle temizleyebilir ve orta asidik bir artışla zenginleştirebilirsiniz. İçecek, özellikle geç toplandığında veya Noble Rot’tan etkilendiğinde cansız veya tatlı olacaktır.

Neredeyse 100 yılı aşkın özelliklere sahip olmak bizim erdemimiz olan, başarılı olmanıza yardımcı olacak yeni ve aralıksız yolculuk

Pinco Asia, jütten sisal’e, en iyi pamuklu ve yünlülere kadar her tür kas için iğne üretimini mükemmelleştirmeye yardımcı oldu. Yeni Zelanda’da egzotik taze meyvelerin sıçramalarını bulacaksınız ve bazı daha gelişmiş şişelerinizde mineral zorluğu yaşayabilirsiniz. Devam edin ve Pinot Gris ile kombinlenebilecek yemeklere sahip çiçeklerle bolca oynayın.

pinco bet kz

Mağaraların güzel manzaralarını zahmetsizce bulmak ve piramitleri tuğlalamak için, kendi kentsel alanınızın, bölgenin merkezinden tam on dakika uzaklıkta bulunan yeni gözetleme noktasını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca ölü hafif içeceklerde yüzde 20’ye kadar tekrarlayan şeker bulunabilir. Pinot Gris’teki taze karbonhidratlar her kupa için 107’den 143’e kadar çeşitliliğe sahiptir.

Organik notalar tam burada en yeni burun deliklerinde ve damakta, hoş kavun tatlarında ve hafif asiditede. Aile tarafından işletilen şaraphane, Alto Adige bölgesinin en iyi şaraplarından bazılarını üretme eğilimindedir ve bu yüksek kalite, giriş yüksekliği seçeneklerine kadar uzanır. Hangi saman kırmızımsı Pinot Grigio, narenciye lezzetiyle çerçevelenmiş, doğru kavun ve canlı notalar sunuyor.

Öyle olmasa da, güçlü aromalı baharatlar kullandığınızdan emin olun ve bunların şarabınızı aşırı etkilemediğinden emin olun. Kişisel olarak Biber, Kişniş, Rezene, Zerdeçal, Safran, Zencefil, Tarçın ve Karanfil ile oynamanızı tavsiye ederim. Bir bardak havalı Pinot Grigio’yu beğendiğinizde ne söylediğimi kesinlikle çok iyi anlayacaksınız.

как играть блэкджек

Özellikle ailenizle birlikte ormandaki dutları sallayıp çikolatayla korunan versiyonlarını denemek, kampa gitmek, çevrimiçi kumar oynamak ve sadece yerleşmek çok eğlenceli. Eğer yürüyüş yapmayı tercih ediyorsanız, kesinlikle tamamen kaba veya “göz kamaştırıcı” değil, sonra Goris kasabasının kalbinden Karahunj topluluğuna bir taksi getirin (belki de Karahunj’un dikkatini çekmez), bu sadece 8 kez coşkulu bir itmedir. Coşkulu bir gözlemevi olarak düşünülse de, geçmiş yıllarda birisinin örneğin 7500 numaralı konumu yazmasının gerçek nedenini kimse bilmiyor. Çözüm, bireylerin mağaralarının bir sonraki ilerici mülkiyete dönüştürülmesidir ve eğer ilgili zaman miktarı akarsa, ona sahip olduğunuz şeyi alırlar ve dağın bir kısmının tepesine taşınırsınız. son çıkan Khndzoresk. Khndzoresk, yeni on dokuzuncu binyılda topluluğunuzun en büyük köyüydü. Belki de Ermenistan’ın en önemli kiliselerinden biri olan yeni destansı Tatev Manastırı, Goris’e sadece otuz beş kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Toplu olarak teslim edilen Pinot Grigio, en yeni buz kutusundan daha iyi tercih edilir, çünkü soğuk, asitliklerini vurgulamaya yardımcı olur ve narenciye meyvesi verirsiniz. Basit bir beyaz içecek veya evrensel içecek bardağı, Pinot Gris ve Pinot Grigio’dan en iyi şekilde yararlanmak için gerçekten işe yarar. Pinot Gris, en çeşitli şarap çeşitlerinizden birinden farklı, hafif bir şaraptır. Olgun, güzel armutlardan elde edilen, kır çiçekleri esintileri taşıyan lezzetleri ve lezzetli bir dokuya sahip olan Pinot Gris, aslında beyaz içeceğin her zaman damaklarda sunması gereken şeyin parlak bir örneğidir. Uçucu özellikleri nedeniyle tam olarak tanınması zor olsa da, kokunuza, lezzetinize boyun eğme yeteneğine güvenebilir ve sağlıklı meyvemsi olabilirsiniz. Biraz müstehcenlik sizi şaşırtacak, biraz tatlı hissedeceksiniz, aksi halde bardağın pembe rengine hayran kalacaksınız, ancak Pinot Gris içeceğinin temelleri sağlam ve güvenilir.

Eğer benzer bir kalıtsal kodu koruyorsanız, Pinot Noir’ı da başarabilirseniz, hangi genetik duygu Pinot Gris’in orijinal bir itibar kazanmasına olanak sağladı? Her iki üzüm de genetik özelliklerinin önemli bir kısmını gösterir, bu da aromada örtüşen niteliklerin ve tat profillerinin neden olabileceğini vurgular. Belirgin bir şekilde çiçeksi, bu yüzden Willamette Vadisi’nin uzun süredir en büyük üreticilerinden birinden gelen, sulu nektarin ve limon şeridi itibarına sahip. Yazılışı ve ambalajı farklılık gösterse de, şarap mağazanızın farklı yerlerinde bulunsa da, Pinot Gris ve Pinot Grigio aynı üzüm olabilir. Buna ek olarak, ama aynı zamanda aynı üzümdür çünkü Auvergne Gris, Baratszinszoeloe, Fromentot, Spinovy ​​Hrozen ve Zelenak’a ek olarak en az 105 takma ismin yanı sıra (en sevdiğim) Ouche.

Bir noktada yeni Sovyet Ortaklığı 1991’de düştü; Ayrı Cumhuriyet’in Ermenistan’dan finanse edilmesinden bu yana Erivan bu bölgede (seralar bozulmadan) yerini aldı. Pinot Gris aslında içki görünümünden genel bir yelpazeye sahip, kırmızı kabuklu bir üzümdür. Şarap yapım tekniklerinden etkilenerek toplanıp olgunlaşabilir, hafiften farklılaşabilir ve dolgun gövdeli olmanıza yardımcı olabilir ve yağlı, hatta geç toplanmış tatlı, turuncu ve roze görünümlere kadar uzanabilirsiniz. Pinot Gris, yetişkin olarak meşhurdur ve Huge Cru’dan bu yana sınıflandırılmış olsun ya da olmasın, en iyi şişelemeleri temsil eden Fransa’nın Alsace bölgesinde yapılmıştır. Burada ölü ya da tatlı bulunabilir ve şimdi ışıltılı Crémant d’Alsace’nin dışındaki birçok karışımda önemli bir rol oynamaktadır.