C-date ar det perfekta stallet pro att finn nya kontakter och ha kul

C-date ar det perfekta stallet pro att finn nya kontakter och ha kul

Denna dejtingsajt ger dig tillfalle att traffa andra singlar som ar intresserade fran att ha ett kul och avslappnat kondition. Arme finns tusentals dramatisk svenska profiler som varenda letar efter en trevlig upplevelse.

Priser

Fri registrering! Priser aktiv dejting 3 man: 649 kr / man 6 man: 449 kr / man 12 man: 399 kr / man

?? Fordelar

  • Stor samling medlemmar.
  • Likadan part hanar som kvinnor.
  • Ambete som inneha beprovats och fungerar.

?? Nackdelar

  • Hanar tvingas ha en betalningsplan fran hogre kvalitet.

Registreringen ar gratis och det ar helt upp till dig nar du vill inleda plocka kontakt med nagon eller ta emot meddelanden fran andra. Det blir forst nar du gor det som du behover avlona.

Ifall C-Date

chat avenue datum

C-Date ar en dejtingsajt som ar bekant varlden ovan pro avta kvar 36 miljoner konsument. Sajten ar inriktad kungen att skapa relationer som passar in i nischade grupper. All ar valkomna att anvanda tjansten, oavsett vilken typ av relation man soker. Darjamte ar det spartanskt att forbinda sig via datorn eller appen. Pro att summera kan man saga att C-Date ar en modern dejtingsajt som passar bra pro vissa, men som inte ar sann forut all. Om du ar intresserad fran att lara dig mer, ar detta riktigt placering pro dig.

Inriktning / Nisch

C-Date ar en av de mer kontroversiella dejtingsidorna som finns, som riktar sig till dem som soker passionerade aventyr utan nagra storre forpliktelser. Anonymitet och kravlosa kontakter ligger i fokus och tycks darmed inte utesluta de som redan har ett omstandighet. Om du ar ute efter en langvarig relation bor du dock eftersoka nagon annan dejtingsida.

Funktioner / Egenskaper

Nar du blir medlem kungen C-Date, far du som kvinna automatiskt access till allihopa funktioner som en premium-medlem. Som man tvungen du daremot bekosta en manadsavgift forut att lite medel till samtliga funktioner. Om du inte vill bekosta forut att bli premium-medlem kan du aven fortsattningsvis skapa ett konto och fanga meddelanden, men det ar det enda du kan foreta som gratis-medlem. Forut att klara av avsanda meddelanden tvungen du bli premium-medlem.

C-Date varnar ifall kundernas anonymitet och erbjuder ett antal funktioner for att trygga detta. Det ar inte nodvandigt att ladda upp bilder forut att finn andra medlemmar, och bilder som uppladdas manuellt granskas pro att bevaka profiler. Som premium-medlem har man tillika mojligheten att avsanda bilder.

Mobilapp

Ifall du foredrar att dejta via appar, kan C-Date fort och enkelt laddas ner pro bade Android och iOS. Appen ar enkel att begagna och ger dig opportunitet att chatta tillika nar du ar kungen glapp. Det enda du behover gora ar att logga in och det gar fort och flyktig att forbruka den.

Logga in

Inregistrera dig kungen C-Date ar spartanskt. Du kan antingen ga in gallande hemsidan eller anvanda appen for att skapa ett konto. Registrera att det ej gar att uppfatta sig via Facebook eller Google+, som det utfor pa andra dejtingsidor.

Forut att komma igang tvungen du svara ett antal fragor, men det ar inte flertal, vilket tyder gallande att sajten inte ar inriktad gallande att skapa seriosa relationer.

Synpunkter

Gar man in pa Trustpilot pro att ta del av omdomen om C-Date ser man att de flesta anvandare ar missnojda. De flesta omdomena har enkom gett tjansten en artist eller till och med ej gett nagon artist alls, vilket ar helt olikt andra dejtingsidor som far ungefar lika flera positiva som negativa omdomen.

Vad ar det som ligger bortom den negativa kritiken? Massa anvandare inneha rapporterat att sajten anvander fejkprofiler pro att prova locka hanar att bli medlemmar, att det ar tufft att sluta sitt konto och att det finns manadskostnader som man inte kan avstyra. Dessa faktorer har lett till en negativ mening fran sajten.

Vi har undersokt recensionssidor for att granska hur sa andra konsument tyckte ifall sajten. De flesta som recenserat den sa att antalet fejk-profiler ar jatte- lagre an andra snarlika sidor. Det fanns ocksa ett drygt likadan stort antal kvinnor som hanar och att chansen att ses nagon ar nagotsanar gall.

Registreringen ar gratis och det ar helt upp till dig nar du vill borja plocka kontakt med nagon eller ta emot meddelanden fran andra. Det blir forst nar du utfor det som du behover spendera.

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir