Vad ar den bla stjarnan pa Tinder?

Vad ar den bla stjarnan pa Tinder?

“Jag ar en ny Tinder-anvandare och ser emellanat bla stjarnor i appen. Baksida av underben ar den bla stjarnan i Tinder och va betyder det?

Det varenda en be om nagot som skickades till oss igar pa TechJunkie Towers och sjalv trodde att jag skulle genmale. Forst eftersom det forvanade mej forut forsta gangen, och for det andra darfor att jag ej trodde att det fanns en “ny Tinder-anvandare”.

Tinder far inte framlagga sig jag. En dejting-app som forandrade hur tusentalsmotet traffades med partners och tvingade oss att bilda oss att hantera avslag, neuros, spoken och sjal-forstorande uppforande gallande Internet. Ah, och du kan stalla in ett datum da och da.

Trots hur det ser ut sa tycker om jag sannerligen Tinder. Han brot datingsfaltet och utjamnade sokningen efter en partner sa att alla kunde handla det. Detta medforde nagra nackdelar, men vi kan generost halla med karaktarsbyggnad.

Bla stjarna i Tinder

Den bla stjarnan pa Tinder ar superlik. Ej enbart normalt, men bra. Det ar battre att anordna dem i tid faktiskt som nagon kungen Tinder. Ifall du ser en bla stjarna, betyder det att den person vars profil ar tatt dig verkligen uppskattar dig. Detta ar ett tydlig indikator pa att de kan kika nagot i din profil eller foton som de vill kika mer och som du vet om.

Gratis brukare far en Super Like-dag, sa anvand dem sparsamt. Tinder Plus- och Tinder Gold-anvandare far fem per dag. Det ar aven fortsattningsvis begransat med avsikt gallande antalet profiler du sannolikt flyttar varje dag, sa det ar fortfarande varmt.

Fungerar Super Likes?

Det finns tvenne skolor pro Super Like. A forsona sidan tycker vissa anvandare att de visar att nagon minsann tycker om dig och vill veta mer. Dess begransade utbud gor att en person som ar avsevart omtyckt, sitter och uppmarksammar. Enligt Tinder erbjuder Super Likes tre ganger fler chanser att klaffa an de vanliga. Det finns inga bevis som stoder detta.

A andra sidan tycker vissa Tinder-anvandare att Super Likes ar kuslig och lite desperata. Vissa brukare ghanansk heta kvinnor sager att de blott tanker “kvall” nar de ser nagon uppskatta dem och omedelbart maka till vanster.

Jag antaga att de ar effektiva om de anvands i moderation och inte okar eller minskar risken for framgang i en datingapp. Alldenstund du inte kanner personen du menar Super Hot, har du ingen formodan om vilket kvarter han befinner sig i. Om nagot med hennes profil far dig att sitta ner och du marker faktiskt, hur annars inneha du det Super Taste for att bevilja dem kanna till att du synnerligen vill ha det?

Hur man anvander Super Likes

Du anvander Super Likes pa profelskarmen eller Super Likeable-skarmen. Nar du bladdrar i din profil ser du en bla artist jamte de andra ikonerna langst ner. Du kan pragla gallande den bla stjarnan eller svepa upp forut att erbjuda Super Like.

Nar du ar super som nagon, kommer din egen profil att placeras ovanpa hogen, vilket sakerstaller att de ser dig. De kommer ocksa att lite ett anslag med information ifall va du inneha gjort.

Om nagon gillar dig kommer den att visas i appen som en avisering. Telefonaviseringslampan bor samt fortalja dig om du ej har stangt fran den forut Tinder. Hur som helst, nar du oppnar Tinder, ser du Super Likes overst upp i bunten. Dessa profilkort med bla konturer och en bla artist gillade dig minsann. Langst ner finns till och med ett anvandbart anslag om du missar det.

Att atnjuta Super Likes att rulla

Super Likes ar en fristaende vinkel av Tinder som kan besta het eller forbises, men det borde inte besta det. De bor ej heller besta nagot du anvander isolerat. Forut att anvanda dem effektivt plikt du skissa din startlinje innan du nar denna bla stjarna. Om de svarar gallande din rorelse, borja en konversation med en mjuk oppnare eller varre: “Hej”, missa en chans.

Tank pa din startlinje och rama in de forsta meddelandena i huvudet innan du nar den bla stjarnan. Sa ifall de svarar kan du ga av stapeln fran ratt position, med nagot intressant, forhoppningsvis sofistikerat eller kul och attraktivt. Hur som helst, att forbereda sig for denna oppningslinje innan du anvander Super Like har en ofta battre chans att ga bra an att overge den till slumpen.

Baksida av underben ar din stallning om Super Likes kungen Tinder? Just som dem Tycker du att de ar desperata? Informera din tycka nedan!

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir